125-jarig bestaan van Stenströms

125-jarig bestaan van Stenströms

Stenströms viert 125 jaar van vakmanschap in de overhemdenindustrie. In de late 19e eeuw, tijdens een periode van voorspoed, was de Zweedse kleermaker August Stenström een pionier in nieuwe technieken voor kledingproductie. Hij opende zijn winkel in Helsingborg, waar hij zelfgemaakte overhemden verkocht, en zag al snel de potentie van industriële productie. Zo ontstond in 1899 de Stenströms overhemdenfabriek.

125 jaar later blijft het merk trouw aan de hoogwaardige naaitechnieken waarmee het begon. Stenströms benadrukt: “Kwaliteit en pasvorm vormen sinds het begin de kern van Stenströms. We hebben nooit ingeboet op de keuze van onze materialen, waardoor elk product de beste materialen bevat. Onze filosofie is om voortdurend te kijken hoe we ons aanbod kunnen verbeteren om de toekomst tegemoet te gaan met producten die niet alleen modieus relevant zijn, maar ook tijdloze elegantie en kwaliteit bieden.”

Met het persbericht over het 125-jarige bestaan onthulde het merk ook een beetje over de nieuwe SS25-collectie: “De SS25-collecties is geïnspireerd op de jaren 1980, denk aan Miami Vice en zachte pastelkleuren. Er worden stoffen zoals linnen, biologisch katoen, kasjmier en merinowol gebruikt, waardoor kleding ademend en comfortabel is. Je zult klassieke tinten zien, maar ook levendige gele en indigo blauwe accenten. Dit seizoen draait om stijlvolle kleding in tijdloze patronen en luxe materialen. Bijvoorbeeld, het jersey shirt biedt zowel elegantie als modern comfort, perfect voor mannen die stijlvol en comfortabel willen zijn.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0