20e editie van muziekspektakel “JAZZ IN OLYMP” voor goed doel

20e editie van muziekspektakel “JAZZ IN OLYMP” voor goed doel

Op 30 mei 2024 zal de 20e editie van het muziekevenement “JAZZ IN OLYMP” plaatsvinden, op het terrein van OLYMP, in Bietigheim-Bissingen, Duitsland.

Initiatiefnemer Eberhard Bezner is verheugd dat een tal van internationale muziekgroepen en bands aanwezig zullen zijn. De opbrengst van het evenement gaat naar wereldwijde projecten voor kinderen en jongeren die worden gesponsord door de OLYMP Bezner Foundation. Het doel van deze stichting is om kinderen en jongeren over de hele wereld te ondersteunen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en training.

Eberhard Bezner zegt: “Dit festival heeft zich al lang gevestigd als een cultureel hoogtepunt in Bietigheim-Bissingen en de hele regio Stuttgart. In samenwerking met Gisela Salzer-Bothe hebben we opnieuw een zeer gevarieerd programma samengesteld dat de verschillende stijlen van deze fascinerende muziek bestrijkt. Elke cent van de opbrengst uit de entreeprijzen, de verkoop van loten en vrijwillige donaties gaat naar de goede doelen die we ondersteunen.”

De loterij voor het goede doel biedt ook kansen om winkelvouchers te winnen voor de shirts, polo’s en andere kledingstukken uit het assortiment van de mode-retailer, meldt het persbericht van OLYMP.

Al meer dan 15 jaar heeft de OLYMP Bezner Foundation – opgericht in 2008 door Eberhard Bezner, Mark Bezner en Birgit Bezner-Fischer – zich ingezet voor allerlei doelen, zowel in binnen- als buitenland.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0