2e seizoen CAST evenementen bekend

2e seizoen CAST evenementen bekend

CAST heeft de data voor de tweede helft van 2024 definitief vastgesteld, met een reeks evenementen gericht op modeprofessionals. Deze evenementen zullen plaatsvinden in Nieuwegein en bieden inkopers de kans om de nieuwste collecties te ontdekken. De evenementen variëren van streetwear tot kindermode en van dames- en herenmode tot schoenen, evenals een speciaal event voor lederwaren en accessoires.

De agenda begint op 17 juni met de tweede editie van STREETVIEW, gericht op streetwear en young fashion brands. Gevolgd door PREVIEW KIDS op 24 juni, en PREVIEW WOMEN en PREVIEW MEN, gepland voor respectievelijk 1 en 8 juli.

De Schoenendagen vinden plaats op 26 en 27 augustus. Van 1 tot en met 3 september staan de COMFORTABLE FASHION DAYS op het programma, waarbij comfortmerken extra aandacht krijgen. Ten slotte wordt op 9 september het LEDERWAREN & ACCESSOIRES event gehouden, een samenwerking met Goldkrone-Lecombi, waar bezoekers een assortiment aan lederwaren, tassen en accessoires kunnen ontdekken.

De vaste showrooms zijn geopend van 09.00 tot 17.00 uur tijdens alle vaste open dagen.

Bron: CAST.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0