Circular Textile Days in Amersfoort

De Circular Textile Days is een hybride evenement, dat zowel fysieke als digitale bedrijfsvertegenwoordiging en bezoekersmogelijkheden biedt. Het wordt een uitgelezen kans om nieuwe partners in de duurzame textielbusiness te ontmoeten en om innovatieve circulaire textieloplossingen te ontdekken en te bespreken. Voor de hele textielketen, van gerecycled garen tot eco-design kledingstukken, hergebruik van materialen en high-tech recycling.

Werkkleding en functionele kleding zullen sterk vertegenwoordigd zijn en er zal speciale aandacht zijn voor de Nederlandse Technische Afspraak NTA 8195. Daarnaast wordt, omdat zoveel bedrijven momenteel bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe duurzame, circulaire oplossingen, een industriebrede belangstelling verwacht, ook voor het modesegment. Er zullen presentaties zijn, een informatieplein en expo met bedrijfsstands, zowel virtueel als fysiek.

De Circular Textile Days vinden plaats op 14 en 15 september in de gerenoveerde Prodentfabriek in Amersfoort en via www.circulartextiledays.com

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0