A Fish named Fred opent brand store in Groningen

A Fish named Fred opent brand store in Groningen

Het mannenmodemerk, A Fish named Fred, heeft met trots de opening aangekondigd van zijn nieuwe brand store in het bruisende hart van Groningen. Deze lancering markeert een belangrijke stap in de uitbreiding van het merk en biedt modebewuste mannen een unieke winkelervaring, meldt het merk. De nieuwe winkel bevindt zich aan de Zwanestraat 6 in Groningen en is nu officieel geopend!

Unieke Winkelsfeer
A Fish named Fred staat bekend om zijn gedurfde en kleurrijke ontwerpen, en deze filosofie komt tot leven in de nieuwe winkel in Groningen. De brand store is ontworpen met een speelse en levendige sfeer, waarbij elk hoekje is ingericht met oog voor detail. Klanten kunnen een divers assortiment aan kledingstukken ontdekken, variërend van opvallende overhemden en blazers tot accessoires die elke outfit completeren

Rob Schalker, oprichter en creatief directeur van A Fish named Fred, vertelt enthousiast: “We zijn enorm verheugd over de opening van onze nieuwe winkel in Groningen. Deze stad heeft een levendige en diverse gemeenschap die perfect aansluit bij de spirit van A Fish named Fred. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen en hen te inspireren met onze unieke ontwerpen.

Over A Fish named Fred
A Fish named Fred is een Nederlands modemerk dat werd opgericht in 2011. Het merk heeft snel een reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve en speelse benadering van herenmode, aldus het merk. “Met als missie om de wereld kleurrijker en vrolijker te maken, biedt A Fish named Fred modebewuste mannen de mogelijkheid om zich te onderscheiden met unieke en kwalitatieve kledingstukken.”

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0