Aarden lanceert duurzame coöperatie 

Aarden lanceert duurzame coöperatie 
In een persbericht laat Aarden responsible wear weten dat op donderdag 7 september in Museum Arnhem de eerste Aarden coöperatie wordt gelanceerd. “Wij gaan samen met de leden van deze coöperatie duurzaam ondernemen door continuïteit en partnerschap, in plaats van winstmaximalisatie, centraal te stellen”, vertelt Erik Toenhake, oprichter van Aarden.

Toenhake licht toe wat hoe de coöperatie werkt: “Door lid te worden van onze coöperatie kunnen we leden ten minste drie jaar unieke, perfect passende maatkleding bieden vanuit een gezamenlijk inkoopvoordeel en zonder winstoogmerk. In een tijd van graaiflatie en overwinsten bij (mode)bedrijven, kiezen wij voor het centraal stellen van de behoeften van onze klanten door met hen de Aarden coöperatie te vormen.”

De Aarden coöperatie wil een positieve verandering teweeg  brengen in de mode-industrie en met de steun van de leden een krachtig statement maken. Toenhake: ”De coöperatie leden krijgen toegang tot speciale en gelimiteerde ontwerpen, exclusieve events, collecties en lifestyle producten. Samen vormen we een beweging die andere duurzame merken en initiatieven steunt. Met de oranje knoop aan je mouw laat je zien dat je onderdeel bent van de Aarden coöperatie. Ik kan niet wachten om te starten”.

Afbeelding: Eric Toenhake, oprichter van Aarden

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0