Agenten in beeld: Theo Kip van Kip Textielagentuur

Agenten in beeld: Theo Kip van Kip Textielagentuur

Theo Kip had vorig jaar een zeer bijzonder jaar. Kip: “Na 12 jaar M.E.N.S. pantalons vertegenwoordigd te hebben ben ik in 2023 daar mee gestopt. De firma Heinecke&Klaproth heeft besloten haar bedrijfsactiviteiten te beëindigen. Na deze bekendmaking heeft Leineweber contact met mij opgenomen met de vraag of ik Eurex by Brax wilde vertegenwoordigen als opvolging voor het wegvallen van M.E.N.S. De start met Eurex is eigenlijk zeer positief verlopen. Ondanks het wegvallen van M.E.N.S. kon ik de klanten een perfect alternatief bieden in de vorm van Eurex.”

Positief verrast

Theo Kip geeft aan positief verrast te zijn door de introductie van de premium-lijn bij Maerz Muenchen. “Er is gekozen voor een upgrade in prijsniveau binnen deze lijn. De doorverkoop ervan is echt goed geweest; dit biedt een goede basis voor verdere ontwikkeling van dit niveau binnen Maerz. Ik krijg van onze klanten als feedback dat consumenten enthousiast zijn over knitwear; het is een combinatie van comfortabel en gekleed voor de dag komen. We zien in de markt een ommekeer ten opzichte van de coronatijd. Consumenten willen zich weer gekleder kleden, maar wel op een enigszins informele manier. Een luxe gebreid vest of overshirt is hiervoor een goed alternatief voor een colbert. Hiermee is men gekleed voor zowel op kantoor als ‘s avonds naar een restaurant.”

Dit jaar

“De prijzen van de merken die ik vertegenwoordig zijn op hetzelfde niveau gebleven. Daarnaast is het goed om te weten dat zowel Eurex by Brax als Maerz Muenchen over een uitstekend voorraadprogramma beschikken, zowel NOS als SNOS. Beide labels bieden alle professionele mogelijkheden om de verkochte stuks tijdig en snel aan te vullen, zoals B2B, EDI en Fashioncloud. Maar klanten kunnen ook rechtstreeks bij mij terecht voor bestellingen, vragen en opmerkingen. Ik hoop dat de onrust in de wereld dit jaar afneemt en dat we gezamenlijk een succesvol jaar hebben.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0