Alberto past kunstmatige intelligentie toe

Alberto past kunstmatige intelligentie toe

In een persbericht komt naar voren dat Alberto kunstmatige intelligentie gaat toepassen: Alberto AI. Het bedrijf laat weten dat ze altijd voorop hebben gelopen, bijvoorbeeld met Amazon’s Alexa als hulp bij in-store winkelen, virtuele winkelconcepten in de metaverse en augmented reality-campagnes. AI is de volgende stap voor Alberto.

De op tekst gebaseerde AI op de website van Alberto, ontwikkeld op basis van ChatGPT en getraind met informatie over Alberto, is medio september online gegaan. Wanneer bezoekers een vraag typen, krijgen ze informatie over producten, materialen en de geschiedenis en filosofie van het bedrijf of de duurzaamheidsinspanningen van Alberto.

Alberto wil ook kunstmatige intelligentie gebruiken voor beeld- en videomateriaal. De technologie is onlangs toegepast bij de productie van de Alberto bike clip die op de eigen social media-kanalen van het bedrijf te zien is.

“Op dit moment bevindt de modemarkt zich in een ontzettend spannende fase, en ik ga ervan uit dat de marktgegevens die we uit AI halen, het in de toekomst mogelijk zullen maken om het gebruikersgedrag nog effectiever te analyseren. Dit stelt ons in staat om de creatie, productie en communicatie nog preciezer te richten en, last but not least, om middelen te besparen,” aldus Marco Lanowy.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0