Amsterdam Denim Days festival

Dit najaar rolt Amsterdam de blauwe loper weer uit voor Amsterdam Denim Days. Het City Center Programma vindt plaats van woensdag 23 tot en met zondag 27 oktober en het Denim Days Festival op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019. Het internationaal gerenommeerde denim festival verhuist dit jaar naar een nieuwe locatie: De Hallen in Amsterdam-West. Voor het eerst sinds zijn ontstaan in 2014 is Denim Days Festival dit jaar gratis toegankelijk. Er staan weer twee volle dagen op stapel met de coolste merken, de nieuwste denim initiatieven, creatieve workshops, inspirerende talks en nog veel meer. Struin de Denim Markt af voor je nieuwe favoriete denim items en ontmoet oude en nieuwe denimvrienden.

Nieuwe locatie
De locatieverandering is een voor de hand liggende keuze van de organisatie: in De Hallen is ook Denim City gevestigd, het kloppend denim hart van Amsterdam. In Denim City komen kennis, innovatie en professionals uit de denimwereld samen. Amsterdam Denim Days werkt samen met Denim City aan het brede en inspirerende workshop programma. Ook de Passage, De Hallen Studio’s en meerdere ondernemers uit De Hallen zijn onderdeel van het festival en openen hun deuren voor denim liefhebbers.

Brands
Amsterdam Denim Days laat elk jaar een brede en actuele selectie uit de industrie zien, met activaties van de meest interessante denim merken van het moment. Denim Days licht graag alvast een tipje van de sluier op en kan laten weten dat onder andere Kings of Indigo, Tenue de Nîmes, Nudie Jeans, Diesel, Bossa en Soorty van de partij zijn. Op de Denim Market vind je onder andere Facon Denim (België), Amsterdenim, 877Workshop (Duitsland), Indigo People, Benzak Denim Developers en DenimLab.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0