Amsterdam Fashion Group breidt uit met L.B.M. 1911

Amsterdam Fashion Group breidt uit met L.B.M. 1911

Amsterdam Fashion Group, mode-importeur in de Benelux, heeft onlangs het Italiaanse herenmerk L.B.M. 1911 toegevoegd aan haar assortiment. L.B.M. 1911, opgericht in Mantova in 1911, staat bekend om zijn verfijnde Italiaanse sportsjackets en geniet een sterke reputatie in de luxe retailsector, meldt Amsterdam Fashion Group.

Het moederbedrijf LUBIAM, eigendom van de vierde generatie van de familie Bianchi, heeft verschillende lijnen in haar portfolio, waarvan L.B.M. 1911 de belangrijkste is. “Mannen die kiezen voor L.B.M. 1911 stralen een sterke en innovatieve persoonlijkheid uit en benadrukken hun unieke gevoel voor stijl”, zegt het moederbedrijf.

De toevoeging van L.B.M. 1911 is een strategische stap voor Amsterdam Fashion Group, die haar positie in het premium segment van de Benelux versterkt. Het merk wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit en tijdloze ontwerpen, en zal helpen om het aanbod van exclusieve merken van AFG verder uit te breiden. “We zijn verheugd om L.B.M. 1911 aan ons portfolio toe te voegen”, aldus Bart J. Verkruissen, CEO en oprichter van Amsterdam Fashion Group. “Het is een schitterend merk met een sterke reputatie in de Benelux. We zijn ervan overtuigd dat het een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze groeiambities en ons zal helpen nieuwe klanten aan te trekken.”

Uitbreiding van Amsterdam Fashion Group
Naast de toevoeging van L.B.M. 1911 aan het assortiment, ondergaat Amsterdam Fashion Group ook een groeispurt op fysiek gebied. Het kantoor in Amsterdam-Zuid wordt verbouwd, wat zal resulteren in een verdubbeling van de showroomruimte. Hierdoor kan AFG haar klanten een breder scala aan merken aanbieden.

Over Amsterdam Fashion Group
Amsterdam Fashion Group (AFG), opgericht in 1998, is uitgegroeid tot een luxe heren- en damesmode distributiepartner in de Benelux. Met een voorkeur voor Italiaanse collecties en een bewezen staat van dienst, streeft AFG ernaar een full-service partner te zijn voor haar klanten, met merken zoals XACUS, FILIPPO DE LAURENTIIS, CIRCOLO, CRUNA, DUNO, BRIGLIA, TRAMAROSSA, KIRED en FERILLI.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0