Arnhemse Stockdagen gaat samenwerking aan met Musis & Stadstheater Arnhem

Beeld Musis Arnhem.
Credits: Bart v. Hoek

Fashion- en design vierdaagse Arnhemse Stockdagen gaat een langdurige samenwerking aan met Musis & Stadstheater Arnhem. Arnhemse Stockdagen en Musis ondertekenden de samenwerking voor de komende drie edities en de samenwerking gaat deze zomer in. Tijdens de Arnhemse Stockdagen openen Nederlandse topontwerpers en high-end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunnen bezoekers door heel Arnhem terecht voor stock, samples en prototypes van mode-, accessoire- en productdesigners tegen gereduceerde prijzen.

De zomereditie vindt plaats van 2 tot 5 juli. Musis wordt de nieuwe hoofdlocatie van het gerenommeerde mode-evenement en is naar eigen zeggen ideaal gesitueerd tussen de deelnemende winkels in het stadscentrum en het Modekwartier. Mode, design en cultuur zijn daardoor nog beter met elkaar verbonden. De nieuwe hoofdlocatie biedt ruimte aan ongeveer negentig ontwerpers.

Sophie Schijf, directeur ASD en Hans Verbugt, directeur Musis & Stadstheater: “Met deze samenwerking verbinden we cultuur met mode en product design in het culturele icoon van Arnhem: Musis & Stadstheater. Zowel de Stockdagen als Musis & Stadstheater zijn heel sterk met de stad verbonden, daarom is deze samenwerking zo waardevol. Deze zomer ademt heel Arnhem mode, design en cultuur!”

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan samenwerkingen met grote namen uit de mode en design wereld. Binnenkort wordt de volledige deelnemerslijst gepubliceerd op www.arnhemsestockdagen.nl. Hier kunt u ook terecht voor alle overige informatie over dit evenement. Vanaf begin juni is in heel Arnhem ook het programmaboekje verkrijgbaar.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0