ARW eerste distributeur Comeback Fashion Group

De Belgische modedistributeur ARW en broekenspecialist Comeback Fashion Group zijn een samenwerking aangegaan om met de merken COM4 Trousers en North.84 “de Belgische en Luxemburgse markt te gaan veroveren.”

“Ruim anderhalf jaar na de overname van Comeback Fashion en een succesvolle herpositionering van onze merken COM4 Trousers en North.84, begonnen onze ambities zich uit te breiden naar het buitenland”, zegt Paul Horst van Comeback Fashion Group. “Wij waren ons aan het oriënteren hoe we onder andere de Belgische markt konden gaan benaderen, en juist op dat moment benaderde de Belgische fashion distributeur ARW ons. Bij de eerste kennismaking en gesprekken merkten we hoe onze ambities en het plezier voor ons vak aansloten bij die van ARW. En zo ontstond een nieuwe, en ik denk hele mooie, samenwerking.”

Isabelle Wouters van ARW vertelt: “Onze nieuwsgierigheid werd gewekt doordat we de groei en de ontwikkeling van de merken van Comeback Fashion Group in Nederland zagen. Wij zijn altijd op zoek naar merken die passen bij onze retailers. Toen we met de Zwollenaren kennismaakten en het bedrijf zagen, werden we nog enthousiaster. De Belgische en Luxemburgse man lijkt qua bouw best veel op de Nederlandse, dus een pasvorm speciaal voor de Nederlandse man zal het hier erg goed gaan doen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0