Bardo Jacobs nieuwe vertegenwoordiger Barutti en Masterhand

Bardo Jacobs is de nieuwe vertegenwoordiger van herenmodemerk Barutti en van MASTERHAND. Jacobs, eigenaar van JOBA Agencies, heeft de merken overgenomen van Peine Gruppe en gaat de twee merken voeren onder de naam We Suit You. Jacobs gaat zelf de sales uitvoeren en Sonja Lambrigts verzorgt de after sales.

Barutti staat bekend om een comfortabele, trendy herenlijn met costuums, broeken, colberts en meer van hoge kwaliteit. MASTERHAND is een kwaliteitsmerk met uiteenlopende collecties aan kostuums en smokings die geschikt zijn voor iedere gelegenheid.

Drie jaar geleden vestigde Jacobs zich als zelfstandig agent voor merken als Stuncroft/Steven van Vliet kostuums en colberts, Nalo broeken uit Spanje, bekend van de kwaliteits broeken en Carlos Cordoba shirts, eveneens een merk uit Spanje. Voorheen was Jacobs ook agent van Rino en Pelle, die echter is gestopt met de herenlijn.

Jacobs handelt onder de naam JOBA Agencies en is gevestigd op de Stammerdijk 24 te Diemen. Jacobs is bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 145 98 900. LAmbrichts is te bereiken op 06-827 58 218.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0