Bestseller-eigenaar investeert in modeplatform Miinto

anders-holch-polvsenAnders Holch Povlsen, eigenaar van modeconcern Bestsellers, heeft een investering gedaan in het online modeplatform Miinto. Het exacte bedrag is niet bekend gemaakt, maar naar verluidt gaat het om honderden miljoenen Deense Kronen. Miinto is een modeplatform dat meer dan duizend fysieke moderetailers verbindt met consumenten die online kleding kopen. Op het platform worden de collecties van de fysieke moderetailers verkocht.

De samenwerking tussen Anders Holch Povlsen en Miinto betekent niet alleen een verdere groei van de online business, maar kondigt ook een veelbelovende tijd aan voor de vele medewerkers. “De investering van Anders Holch Povlsen stelt ons in staat om nog meer consumenten bewust te maken van ons merk en ons concept”, zegt Marc Kooiman, Managing Director van Miinto Benelux. “Het vereist een nauwe samenwerking, maar met deze investering zijn we meer dan ooit in staat de consument in contact te brengen met ons platform en de daarbij horende lokale ondernemers.”

Het van origine Deense Miinto werd opgericht in 2009 en is een Scandinavisch toonaangevend online modeplatform, met vestigingen in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Nederland. Miinto verkoopt inmiddels meer dan 240.000 producten en duizenden merken.
Foto: Anders Holch Polvsen

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0