Betalen voor verzendkosten?

Betalen voor verzendkosten?

Uit onderzoek onder 1000 Nederlandse consumenten is gebleken dat veertig procent het onzin vindt dat er voor bestellingen binnen Nederland verzendkosten betaald moeten worden. De korte route die binnen Nederland afgelegd moet worden, staat voor hen niet in verhouding met de verzendkosten die zij betalen. Uit het onderzoek blijkt ook dat negentien procent van de ondervraagden wil dat de Nederlandse overheid verzendkosten zou moeten verplichten.

Mocht er een verplichting komen voor verzending, dan zou dat voor een deel van de ondervraagden geen enkel probleem zijn. De helft (48%) geef aan graag een paar euro aan verzendkosten te betalen zodat het product vervolgens bij hen thuis wordt geleverd. Het gemak van thuisbezorging is volgens hen dus wel een vergoeding waard.

Waarom thuisbezorgen de voorkeur heeft? 41 procent geeft aan geen tijd te hebben om naar de fysieke winkel te gaan en kiest daarom liever voor een pakketje dat aan de deur wordt afgeleverd. Dit is met name een uitkomst voor diegene die winkels niet om de hoek hebben. Bron: Wuunder Afbeelding: Pixabay

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0