Bomont stopt met kinderkleding en breidt dames- en herencollecties uit

Bomont stopt met kinderkleding en breidt dames- en herencollecties uit

Middelburg, november 2023 – Bomont maakt bekend dat het aan het einde van het najaarsseizoen de verkoop van kinderkleding zal stoppen. Deze strategische beslissing komt voort uit de wens om mee te groeien met de veranderende behoeften van de ‘Bomont klant’. Sinds 1991 voorziet Bomont gezinnen van hoogwaardige kleding, maar nu is er een verschuiving merkbaar richting de dames- en herencollecties.

Met 150+ merken en 13 fysieke winkels verspreid over Zeeland, Brabant en Zuid-Holland, blijft Bomont een uitgebreid aanbod bieden aan dames- en herenkleding. Volgens Ron Bouwman, de kracht achter Bomont, is deze keuze logisch gezien de veranderende koopvoorkeuren. “Onze klanten kochten vroeger veel voor kinderen, maar we zien nu dat die kinderen hun eigen stijl vinden in onze dames- en herencollecties. Daarom hebben we besloten om de focus te verleggen.”

Bomont zal traditionele merken zoals Tommy Hilfiger en Vanguard blijven aanbieden en introduceert ook nieuwe merken zoals Nukus, Zusss en PME Legend die populair zijn bij jongvolwassenen. Ron Bouwman benadrukt dat deze verandering deel uitmaakt van een groter plan om de winkels aan te passen aan de behoeften van de klanten.

Naast deze veranderingen blijft Bomont trouw aan zijn kernwaarden van werkplezier, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke service. Nawish Baars, mede-eigenaar, legt uit: “Ons familiebedrijf blijft zich richten op persoonlijke service, gepassioneerde medewerkers en het aanbieden van een assortiment van dames- en herenkleding, evenals living producten.”

Momenteel ondergaan de winkels in Kamperland, Domburg, Renesse, Etten-Leur, Goes en Middelburg renovaties waarbij de voormalige kidsafdelingen worden geïntegreerd in de dames- en herenafdelingen. De laatste kindercollecties zijn nog te vinden in de sale bij Bomont Renesse, Goes en Middelburg tot het einde van dit jaar. Vanaf 2024 zal de kindercollectie niet meer online verkrijgbaar zijn.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0