Calamar zoekt handelsagent

Ingezonden mededeling

BÜLTEL INTERNATIONAL FASHION GROUP is sinds 1964 een innovatief en succesvol bedrijf in de mannenmodebranche. Met onze merken CALAMAR en hattric evenals de in licentie geproduceerde camel active collectie zijn we met succes in de markt aanwezig. Dynamische teams en uitstekende verkoop- en productiepartners stellen wereldwijd de normen voor hoogwaardige herenkleding. Om ons succesvolle CALAMAR-verkoopteam te versterken, zijn wij zo snel mogelijk op zoek naar een handelsagent in Nederland.

Mode en stijl zijn uw passie, de distributie van een bewezen best-performer-collectie is uw gedrevenheid. U kent uw verkoopgebied perfect en bedient op een doelgerichte en resultaatgerichte manier onze klanten. Samen met de brandmanager blijft u het gebied ontwikkelen en neemt u bijbehorende omzetverantwoordelijkheid. U bent gewend om zelfstandig te werken en teamwerk is voor u vanzelfsprekend. Sterk engagement, zelfverzekerde houding en uitstekende knowhow is wat u kenmerkt. Idealiter heeft u relevante referenties en heeft u meerdere jaren ervaring in de buitendienst. De beste kennis van de markt voor Modern Man-collecties maakt uw profiel compleet.

Bent u geïnteresseerd in deze spannende uitdaging in een internationale zakelijke omgeving met uitstekende toekomstperspectieven? Dan kijken we uit naar uw sollicitatie met vermelding van de mogelijke startdatum aan:

Calamar GmbH
Michael L.M. Paßlick
‪Rheiner Str. 28‬‬‬‬‬
D-48499 Salzbergen
Phone: ‪+49(0)5976 27 – 325‬‬‬‬‬
Mail: ‪m.passlick@bueltel.com‬‬‬‬‬

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0