CAST & ANWR-GARANT organiseren in juni 2021 Sport Lifestyle dag

Op 21 juni 2021 organiseert CAST in samenwerking met ANWR-GARANT de Sport Lifestyle Dag. Na een heel seizoen geen events te hebben georganiseerd heeft CAST goede hoop dat dit evenement wél door kan gaan. “Vertegenwoordigers en agenten kunnen niet wachten om de retailers weer fysiek te ontmoeten op een gezamenlijk event”, aldus Caroline Beitler (Beurs Coördinator CAST). Tijdens de Sport Lifestyle Dag zijn de nieuwste collecties voor SS22 gezamenlijk op één plek te ontdekken op het gebied van sport, lifestyle en outdoor.

Tijdens het event zijn zowel interne- als externe exposanten aanwezig. De gastexpo is laagdrempelig qua contactmomenten en coronaproof ingericht. Tevens hebben bezoekers momenteel een voorkeur voor lokale beurzen nu reizen naar internationale beurzen lastig is. Win-win voor exposant en bezoeker! In verband met het coronavirus is het bezoeken van de Sport Lifestyle Dag alleen mogelijk op basis van vooraf online inschrijving. Tijdens dit event neemt CAST verschillende hygiëne voorzorgsmaatregelen en monitoren ze de bezoekersstroom zodat dat iedereen in staat is 1,5 meter afstand te kunnen houden:
– Vaste tijdvakken per dag
– Het aantal gasten per tijdvak is momenteel gelimiteerd tot maximaal 40 personen (VOL=VOL);
– Maximaal 2 inkopers per bedrijf;
– 1 inschrijving is geldig voor 1 persoon. Kom je samen? Zorg dan dat je twee keer bent ingeschreven.
De inschrijving voor bezoekers opent op 17 mei 2021.

Coronarichtlijnen:
Vanzelfsprekend houden we tijdens dit event ons aan de coronarichtlijnen. De beursvloer is extra ruim van opzet en alle stands staan verder uit elkaar.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Caroline Beitler van CAST. Mail naar c.beitler@cast.nl of bel naar 030-6037233.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0