Chris Koot Agenturen vertegenwoordigt ROADSIGN

roadsignIn september nam Gate G1 One de licentie van het label ROADSIGN Australia over. De nieuwe licentiehouder ging direct aan de slag met een herdefinitie van de boodschap van het merk. Daarnaast werkte Gate G1 One aan een nieuwe identiteit en uitstraling voor ROADSIGN Australia, waarmee de leverancier met name een groei op het gebied van jacks en jassen wil verwezenlijken.

“Het resultaat is een verrassend modische collectie, waarbij de focus op sports fashion en functie ligt”, aldus het merk. “Bij Gate G1 One zijn we er zeker van dat de filosofie achter deze nieuwe ROADSIGN-collectie een vervolgverhaal heeft.”

Om de verkoop van het ‘opgefriste’ merk een stimulans te geven werkt Gate G1 One voor de verkoop van de herenlijn van ROADSIGN Australia samen met Chris Kroot Agenturen (vertegenwoordiger van Carl Gross, CG en Gate G1 One). Vanaf half januari is de nieuwe collectie in zijn showroom te bewonderen. De collectie wordt daarnaast ook getoond op de Panorama in Berlijn, van 17 tot en met 19 januari.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0