Como-Leather-Fashion neemt Trapper over

tapperComo-Leather-Fashion GmbH is de nieuwe licentiehouder van het merk Trapper. Het merk komt van Koenig Leatherwear GmbH dat in juli failliet ging. Como-Leather-Fashion is onderdeel van Como Sport dat vele jaren de lederen kleding produceerde van camel active als licentiehouder van CMLC GmbH.

Trapper werd in 1981 opgericht door Florian W. Koenig. De collectie bestaat voornamelijk uit leren jassen voor mannen in de prijsklasse tussen  199 – 399 euro. Het label bedient circa 1.000 klanten in Duitsland en daarbuiten.

Met het overnemen van de licentie heeft Como-Leather-Fashion ook de leveranciersstructuur overgenomen om daarmee een zo soepel mogelijke overgang te verzekeren. Erwin Honigstein, CEO van Como-Leather-Fashion, ziet ook mogelijkheden voor uitbreiding naar andere productgroepen zoasl DOB, accessoires en textiel.

De nieuwe herfst/winter 2017/18 wordt gepresenteerd op de Panorama in Berlijn. In Nederland wordt Trapper vertegenwoordigd door Loek de Kleijn Trading in Tilburg. Daar zal de nieuwe collectie vanaf half januari in de showroom te zien zijn.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0