Création Gross heeft uitdagend jaar achter de rug

Création Gross heeft uitdagend jaar achter de rug

Création Gross GmbH & Co.KG heeft het boekjaar 2022 afgesloten als het meest succesvolle in de geschiedenis van het bedrijf met 74,2 miljoen euro omzet. Dit betekent dat het traditionele bedrijf uit Hersbruck de verkoop met 13% heeft verhoogd ten opzichte van 2019 en met 69% ten opzichte van het vorige jaar 2021.

“Na twee moeilijke jaren hebben we in 2022 vooral geprofiteerd van het corona-inhaaleffect. Na een lange periode waarin feesten en gelegenheden niet mogelijk waren, was de vraag naar bruids- en feestmode in het bijzonder sterk. We kijken positief naar de toekomst. Onze nieuwe A / W 2023-collecties bieden aantrekkelijke thema’s op het gebied van gelegenheid en nieuwe zakelijke kleding. We zijn er zeker van dat we in 2023 de verkoop verder kunnen uitbreiden,” zegt Ralph Böhm, managing director van Création Gross.

Het nieuwe jaar 2023 begint niet minder uitdagend. “De spanning in de leveringstijden blijft aanhouden en we verwachten dat dit ons intensief zal blijven bezighouden tot midden 2023. We zijn ons bewust van de problemen die hieruit voortvloeien en werken intensief aan oplossingen,” zegt Thomas Steinhart, managing partner van Création Gross.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0