Création Gross kondigt management reorganisatie aan

Création Gross kondigt Management Reorganisatie aan

Op 3 mei 2024 kondigde Création Gross GmbH & Co. KG veranderingen aan in het management.

Vanaf 1 september 2024 zal Dominik Gross de rol van Managing Director voor Sales, Product en Marketing op zich nemen, samen met Thomas Steinhart, Managing Partner, en Peter Gross, Managing Shareholder. Dominik Gross volgt Ralph Böhm op, die tot 31 augustus 2024 zijn taken als Managing Director zal blijven vervullen. Tot en met 31 december van dit jaar, zal hij blijven adviseren.

Dominik Gross, voorheen Head of Sales, zal de directe verantwoordelijkheid voor Wholesale Germany overdragen aan Bastian Fritz op 1 september 2024. Fritz zal dan de rol van Head of Sales Germany op zich nemen voor beide merken, CARL GROSS en CG – CLUB of GENTS, en rechtstreeks rapporteren aan Dominik Gross. Fritz, met 12 jaar ervaring bij Création Gross, heeft eerder verantwoordelijkheid gedragen voor het merk CG – CLUB of GENTS in de Beierse verkoopregio.

Peter Gross is verheugd dat bijna alle leiderschapsposities in de verkoop gevuld zijn, wat zorgt voor verdere continuïteit in het familiebedrijf. Hij wenste alle betrokkenen veel succes voor de toekomst.

Bron: Création Gross

Op de foto van v.l.n.r.: Thomas Steinhart, Dominik Gross, Peter Gross, Ralph Böhm

v.l.n.r. Thomas Steinhart, Dominik Gross, Peter Gross, Ralph Böhm

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0