Création Gross verwelkomt Dominik Gross

vlnr: Thomas Steinhart, Dominik Gross, Peter Gross, Ralph Böhm

Met de 31-jarige Dominik Gross, zoon van mede-eigenaar Peter Gross, zal tegen oktober 2022 de vierde generatie toetreden tot het modebedrijf Création Gross GmbH & Co. KG.
De bedrijfseconoom studeerde in Bamberg en voltooide zijn master in Hong Kong met een focus op marktstrategie en financiën. De afgelopen jaren werkte hij onder meer als key accountmanager voor Reckitt Benckiser in Heidelberg. Daarvoor heeft hij tijdens zijn studie stage gelopen bij s.Oliver Asia Ltd., Hong Kong op de afdeling Business Analytics & Merchandising.
In eerste instantie zal Dominik Gross bij Création Gross gaan werken via een management-trainee programma waarin hij alle onderdelen van het bedrijf leert kennen. De focus ligt duidelijk op het toetreden tot het management en het overnemen van de functionele gebieden verkoop, product en marketing van oud-directeur Ralph Böhm.

Dominik Gross
Firmenpräsentation: Création Gross GmbH & Co. KG – Geschäfftsführung

“We kijken ernaar uit om Dominik in oktober bij het bedrijf te voegen. Het is een duidelijk en belangrijk signaal van stabiliteit en continuïteit, wat belangrijk is in deze tijden van verschillende moeilijkheden”, vertelt Managing Partner Thomas Steinhart. Ralph Böhm, Managing Director, voegt hieraan toe: “Dominik Gross zal de internationalisering van onze merken in sales op beslissende wijze bevorderen. Zijn achtergrond biedt hiervoor de ideale voorwaarden.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0