Dante en Pearlwood bij JM Modeagenturen

Dante en Pearlwood bij JM Modeagenturen

JM Modeagenturen heeft onlangs aangekondigd de accessoiremerken, Dante en Pearlwood, over te nemen van Harry Hülsenbeck. Vanaf 1 januari 2024 zal JM Modeagenturen beginnen met de verkoop van deze accessoires vanuit de showroom in Waalwijk. In de aanloop naar 1 januari krijgt Johan Maat de kans om potentiële partners te benaderen en te voorzien van informatie, in nauwe samenwerking met Harry Hülsenbeck.

Dante staat bekend om wollen en cashmere shawls, terwijl Pearlwood zacht leren handschoenen aanbiedt. Deze aanvullingen op het assortiment bieden klanten nieuwe mogelijkheden om hun stijl en persoonlijkheid uit te drukken.

Johan Maat: “Accessoires krijgen een steeds prominentere plaats in de winkel, en de opkomst van de ‘belevenis’-trend zorgt ervoor dat verschillende producten steeds vaker gecombineerd worden. Winkelen wordt meer dan ooit een ervaring, en producten worden een integraal onderdeel van de levensstijl van klanten. Dit biedt de klanten niet alleen de kans om hun aankopen te personaliseren, maar kan ook de loyaliteit vergroten en hen aanmoedigen om vaker terug te komen. Vooral met de feestdagen in aantocht is dit een belangrijk aandachtspunt, aangezien cross-selling kan leiden tot hogere verkopen en winstmarges.”

Bron:  JM Modeagenturen
Afbeelding: Dante

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0