Data nieuwe modebeurs BrandsHatchMen bevestigd

Eerder maakten we al melding van het voornemen van de organisatoren van de kindermode beurs SundaySchool om ook een beurs voor ‘volwassen’ mode te organiseren. Inmiddels is het voornemen een feit geworden. Parallel aan de kindermode beurs SundaySchool op zondag 26 en maandag 27 juli zal de eerste editie van de nieuwe mannenmodebeurs BrandsHatchMen plaatsvinden.  Aansluitend hierop zal op woensdag 29 en donderdag 30 juli de nieuwe damesmodebeurs BrandsHatchWomen georganiseerd worden.

Alles éénrichting
“We hebben gesprekken gevoerd met de locatie-eigenaar, gemeente, veiligheidsinstanties en brancheorganisaties als Inretail en Euretco. Plattegronden en looproutes zijn gemaakt, en dat alles binnen het kader van de huidige eisen van het RIVM. De locatie is bij uitstek geschikt om een veilige editie te organiseren, mede door de vele hallen. Alles wordt éénrichting, zelfs de toiletten” aldus organisator Rob de Vos. Hij vervolgt: “We mogen 300 bezoekers tegelijkertijd ontvangen en zullen toegangskaarten uitgeven op basis van dag en tijdsblokken waardoor we grip op de aantallen kunnen houden.”

Livestream
“Omdat we zeer waarschijnlijk minder bezoekers uit het buitenland zullen krijgen, hebben we een samenwerking met FashionUnited opgezet. Vanaf de beurs wordt een livestream via YouTube georganiseerd zodat thuisblijvers de beurs op afstand kunnen meemaken. Daarnaast bieden we de deelnemende merken in samenwerking met FashionUnited de mogelijkheid via een gesloten livestream hun collectie te presenteren aan (prospect) klanten over de gehele wereld. Wij verzorgen de cameraman en de reporter, merken kunnen vanaf hun stand een collectiepresentatie houden. Daarvoor kunnen zij unieke codes bestellen die zij zelf uitgeven. Zodoende houden zij zelf controle over wie de collectiepresentatie (virtueel) mag bijwonen. Daarnaast hebben we enkele verassingen in petto die we later bekend zullen maken” besluit de Vos.

Meer informatie is op te vragen via info@BrandsHatch.nl.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0