David Beckham nieuwe ontwerppartner voor BOSS

David Beckham nieuwe ontwerppartner voor BOSS

HUGO BOSS heeft een wereldwijde, meerjarige ontwerpsamenwerking aangekondigd met David Beckham voor het BOSS-merk. Deze partnerschap zal de BOSS Menswear-collecties de komende jaren innoveren en versterken.

Deze samenwerking is uniek voor BOSS Menswear en zal innovatieve en boeiende ontwerpen opleveren die de stijl en esthetische waarden van zowel David Beckham als BOSS weerspiegelen, gericht op een wereldwijd publiek, meldt het merk.

Het merk vertelt dat de capsule- en seizoenscollecties aankomend seizoen worden ontworpen en samengesteld door David Beckham. Hij zal zijn levenslange stijlervaring benutten in alle stadia van het concept- en ontwerpproces. De collecties zullen zijn kenmerkende stijl belichamen, evenals de 24/7 premium lifestylepositionering van BOSS en hun toewijding aan excellentie, hoogste kwaliteit en superieur ontwerp. De focus van de samenwerking zal liggen op zowel formele als casual herenkleding, met de eerste collectie die in het voorjaar/zomer 2025 aan consumenten wordt gepresenteerd. David Beckham zal dit najaar al te zien zijn in de wereldwijde campagne van het merk voor herfst/winter.

“David Beckham is een waar wereldwijd icoon in zowel sport als mode”, zegt de CEO van HUGO BOSS, Daniel Grieder. “Met zijn kenmerkende ondernemersgeest en authentieke passie voor mode belichaamt hij perfect de waarden van ons BOSS-merk. We kijken er erg naar uit om de eerste collecties tot leven te zien komen en nauw samen te werken met David gedurende deze meerjarige samenwerking.”

Beckham zelf zegt: “De afgelopen jaren wilde ik meer tijd investeren in design en mode, maar ik wilde ervoor zorgen dat ik samenwerkte met een merk en team dat iets echt wereldwijds en impactvols kon leveren. Ik heb tot nu toe echt genoten van de samenwerking met BOSS en ben onder de indruk van de ambitie, creativiteit en het streven naar excellentie van het team. Ik kijk ernaar uit om te delen waaraan we tot nu toe hebben gewerkt, inclusief de herfst/winter 2024 campagne als de eerste stap in onze langdurige samenwerking.”

Bron: Hugo Boss

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0