De Bataaf Mannenmode ontvangt predicaat Hofleverancier

De Bataaf Mannenmode ontvangt predicaat Hofleverancier

De Bataaf Mannenmode, gevestigd in Loosduinen, heeft recentelijk het eervolle predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Het predicaat werd persoonlijk uitgereikt door commissaris van de Koning, Jaap Smit, in aanwezigheid van burgemeester Jan van Zanen.

De geschiedenis van De Bataaf Mannenmode begon in het jaar 1923, met de oprichting van het eerste filiaal door de grootvader van Es, onder de naam “Van Es de Bataaf textielmagazijnen.” Deze pionierslocatie bevond zich in de Hobbemastraat, gevolgd door al snel andere filialen in Den Haag, Loosduinen en Hoek van Holland. In de jaren zestig traden twee van zijn zoons toe tot de onderneming, waarbij zoon Kees de winkels in Loosduinen en Hoek van Holland voor zijn rekening nam.

Het prestigieuze Predicaat Hofleverancier wordt toegekend aan bedrijven die niet alleen een vooraanstaande positie bekleden in hun regio, maar ook al een respectabele geschiedenis hebben van 100, 125, of een veelvoud van 25 jaar. Het predicaat wordt uitsluitend verleend aan bedrijven en hun bestuurders met een onberispelijke reputatie.

Bron: Zoetermeers Dagblad
Afbeelding: Jaap Smit X (Twitter)

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0