De Bültel Group breidt managementteam uit

De Bültel Group breidt managementteam uit

Na een groei van meer dan 40 procent in de jaarlijkse omzet tot 144 miljoen euro in 2022, de hoogste jaaromzet in de geschiedenis van het bedrijf, wil de Bültel Group deze positieve trend voortzetten.

Alle drie de merken van de Bültel Group, het licentiebedrijf voor camel active heren- en dameskleding, CALAMAR en hattric, worden verwacht verdere groei te genereren in het huidige boekjaar. Samen met de twee HAKA-productspecialisten CALAMAR (jassen) en hattric (denim, broeken) neemt het internationale lifestylemerk camel active het leeuwendeel van de groepsomzet voor zijn rekening.

Bültel Group breidt haar management uit, waarbij Thorsten Suska aangetrokken is als mede-CEO. Vanaf 1 oktober 2023 zal Peter Hoever zich aansluiten bij de directie van de Bültel Group, waar ook Frank Brüggemann en Volker Weschenfelder (Marketing, Retail) in de camel active merkdivisie deel van uit gaan maken.

Dankzij lopende initiatieven en geplande toekomstige investeringen verwacht de Bültel Group ook groei in de komende jaren. Het bedrijf kan rekenen op de steun van de Bültel-familie, die zich als meerderheidsaandeelhouders heeft gecommitteerd om het management te helpen op hun gekozen pad. Het volgende doel is 200 miljoen euro.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0