Dennis van der Kellen neemt verkoop Rootstein over

Dennis van der Kellen neemt de verkoop van Rootstein over van Ingrid Plug.
Plug heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om het merk op de Nederlandse kaart te zetten. Van der Kellen was al 8 jaar actief bij Rootstein. Hij begon zijn carrière als etaleur en handelde daarna ruim 15 jaar in paspoppen voor diverse merken.

“Dennis heeft zeer veel kennis van het merk en de markt, kent de collecties en hun mogelijkheden door en door. Hiermee is hij de uitgesproken persoon om het stokje van Ingrid over te nemen en de Nederlandse ondernemer voortaan te adviseren en bij te staan in hun presentatie behoefte” zegt het bedrijf in een persverklaring. “Ingrid Plug stond altijd bekend om haar ongekende service, een service die ook Dennis in het bloed zit en waarop de ondernemers van Nederland ook zeker kunnen blijven rekenen in de toekomst. Dennis is bijzonder verheugd om dit mooie merk te mogen vertegenwoordigen. Dat het bedrijf uitgerekend dit jaar zijn 65 jarige jubileum viert maakt het geheel extra bijzonder.”

Rootstein staat bekend om haar ongekende realisme, maar biedt ook abstracte en gezichtsloze figuren. Het leveringsprogramma van Rootstein bestaat inmiddels uit zo’n 1000 verschillende figuren die allen zowel realistisch als abstract leverbaar zijn. Al deze modellen worden op wens voorzien van het gewenste hoofd, een exclusief gekozen huidskleur en make-up. Pruiken worden per figuur handgemaakt.

www.rootstein.com

Rootstein

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0