Derde Nederlandse maatpak-configurator

Na Suitsupply en de Society Shop is Mandemaker het derde Nederlandse bedrijf dat een eigen maatpak configurator heeft. Wat deze configurator echter bijzonder maakt is dat het de meest complete configurator is. Je kan namelijk ook overhemden, gilets, en overjassen zelf ontwerpen. Daarnaast is het de enige maatpak configurator waar ook dames hun pak kunnen ontwerpen.
Een ander verschil met Suitsupply en Society Shop is dat zij meer gefocust zijn op het verkopen van confectiepakken in de winkels en online. Terwijl Mandemaker zich focust maatpakken. Piter Mandemaker: ”We verkopen al vele jaren maatpakken. Het is de combinatie van online ontwerpen en persoonlijke service die het verschil maakt voor de klant. Men hoeft niet bang te zijn voor een slecht passend pak. Bovendien adviseren we bij het gemaakte ontwerp. Stel dat de klant alle knoopsgaten geel wil. Dan proberen we subtiel aan te geven dat dat misschien iets te veel op een clownspak gaat lijken. Maar wil de klant het zo, dan doen we het zo.”

Mandemaker’s configurator: http://www.mandemakersuits.nl/start-configurator.php
Suitsupply configurator: http://eu.suitsupply.com/on/demandware.store/Sites-INT-Site/en/ProductCustomSuit-Show?tid=suitconfigurator
Society Shop’s configurator: https://www.thesocietyshop.com/made-to-measure/maatpak

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0