Eerste denim boardshort ter wereld

O’Neill en ISKO hebben ’s werelds eerste Denim Boardshort gelanceerd. Deze Denim Boardshort is onderdeel van de Hybrid collectie, een innovatief en nieuw swimwear concept dat een brug slaat tussen land en zee.

Jan Lindeboom, Category Manager Surf & Snow Performance, in het persbericht: “Waar je mensen ziet, zie je denim. Iedereen is verslaafd aan denim. Waarom zouden we dan niet een boardshort maken die je zowel in als uit het water kunt dragen?’’ De Denim Boardshort is gemaakt van sneldrogend, lichtgewicht, 4-way stretch en gepatenteerd ISKO Blue Skin™ denim stof. De short is 50 procent lichter dan een traditionele jeans en is waterafstotend door de O’Neill Hyperdry behandeling die is aangebracht op het materiaal. Met de Denim Boardshort geven O’Neill en ISKO alle zwemliefhebbers de mogelijkheid om streetstyle mee te nemen naar het strand en te dragen in het water.

De Denim Boardshort is verkrijgbaar in twee kleuren ‘medium used black’ en ‘medium used blue’ op www.oneill.nl voor €99,99.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0