Eigen winkel voor mannenmodemerk No Excess

Mannenmodelabel No Excess heeft op donderdag 26 februari zijn eerste store geopend n het centrum van Maastricht. Het Nederlands mannenmode merk richte zich voornamelijk op de internationale markt. Eigenaar Roel van de Veer koos dan ook voor Maastricht vanwege het internationale karakter van de stad. De winkel is gevestigd in een monumentaal pand nabij het Vrijthof.

“If you don’t do it, someone else will”, zegt eigenaar en oprichter Roel de Veer. No Excess presenteert zijn volledige collectie inclusief de nieuwe schoenenlijn en accessoires op een winkeloppervlakte van 75 m2. De klant kan er dan ook van top tot teen aangekleed worden door het personeel van No Excess.

Qua interieur is gebruik gemaakt van het nieuwe, uit Italië geïmporteerde shopsysteem, bestaande uit slanke metalen buizen welke onder invloed van corrosie een vintage look heeft gekregen. De Veer is blij met het resultaat: “Tezamen met de oude eiken vloer met daarin ingelegde mozaïek tegels heeft de winkel een unieke sfeer gekregen waarin de consument zich helemaal thuis zal gaan voelen.”

noexcess

www.no-excess.com

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0