Eric Sawalies benoemd tot Director Sales bij MAERZ om internationale positie te versterken

Eric Sawalies benoemd tot Director Sales bij MAERZ om internationale positie te versterken

Eric Sawalies zal vanaf 1 april de leiding hebben over de verkoopafdeling voor dames- en herenkleding bij MAERZ München, waar hij Andrea Schober opvolgt na haar vertrek na 13 jaar dienst. “Sawalies brengt een indrukwekkende staat van dienst mee, met ervaring bij Lacoste als Wholesale Director voor de DACH & Scandinavische regio en bij de Holy Fashion Group als Sales Director voor Joop”, meldt Maerz Muchen.

Managing Director Katja Beibl bedankte Andrea Schober voor haar rol bij de herlancering van het merk en verwelkomde Sawalies als ervaren opvolger. Sawalies zal zich in eerste instantie richten op de internationalisering van het merk en het verder positioneren van de collecties in het hogere premium segment.

Als Director Sales zal Sawalies verantwoordelijk zijn voor de verkoop van dames- en herenkleding, evenals het algemene management van Customer Service & Sales Controlling, waarbij hij rechtstreeks rapporteert aan Managing Director Katja Beibl.

MAERZ München streeft ernaar haar collecties duidelijk te positioneren in het “New Luxury” segment om het uitzonderlijke kwaliteitsbewustzijn van het merk te benadrukken.

Bron: MAERZ München

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0