Essentiel Antwerp stopt met mannenlijn

Het Belgische modemerk Essentiel Antwerp stopt na vijftien jaar met de mannenlijn, meldt Knack op zijn website. Essentiel Antwerp keert daarmee terug naar de essentie en focust vanaf komend voorjaar weer volledig op de vrouwenlijn. Naar verluidt keert Essentiel Antwerp terug naar haar originele DNA, door zich enkel nog te focussen op haar vrouwencollectie, om naar eigen zeggen zo te kunnen groeien en blijven evolueren. Fall/Winter 2019, de collectie die on- en offline beschikbaar is tot het einde van het seizoen, zal daarmee de laatste mannencollectie zijn van Essentiel Antwerp.

“Door Essentiel Antwerp te hervormen naar een vrouwenmerk, kan het merk de verdere groei van haar succesvolle vrouwencollectie verzekeren met veel nieuwe en spannende projecten in de komende maanden,” laat het modemerk weten.

Essentiel Antwerp is opgericht in 1999 door Esfan Eghtessadi en Inge Onsea. Nadat het merk begon met T-shirts, groeide het al snel uit tot een volwaardig modemerk. In 2004 kwam er een mannenlijn bij, welke dit jaar nog wordt stopgezet.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0