Euretco en EK/servicegroup verder onder één bestuur

euretco-1Vanaf 1 januari 2017 worden de besturen van Euretco en EK/servicegroup (EK) geïntegreerd. Volgens de organisaties is de stap een logisch gevolg van het integratieproces die sinds de overname van Euretco door EK in april 2015 gefaseerd is ingezet. De samenvoeging van twee besturen moet resulteren in kortere lijnen, meer efficiency en slagkracht binnen het internationale concurrentieveld.

Het bestuur zal vanaf 1 januari 2017 uit vier leden bestaan. Steve Evers, voorheen COO van Euretco, wordt dan verantwoordelijk voor Media, Doe-het-zelf, Fashion, Sport en Wonen. Martin Richrath, voorheen CFO van Euretco, krijgt de verantwoordelijkheid voor Controlling, Financiën en Supply Chain Management voor de totale groep. Susanne Sorg wordt met name verantwoordelijk voor Omnichannel, IT, Comfort, Family en Beurzen & Evenementen. Franz-Josef Hasebrink is als directievoorzitter verantwoordelijk voor de strategische en organisatorische ontwikkeling van de groep. Daarnaast geeft hij leiding aan Living, HR, Centrale inkoop en Corporate Communicatie.

Harry Bruijniks zal zijn functie van CEO Euretco per 31 december 2016 neerleggen. Zoals tijdens het overnameproces overeengekomen, gaat hij deel uitmaken van de raad van commissarissen van Euretco in Nederland. Bernd Horenkamp, directeur Living, Family, Beurzen & Evenementen en Centrale inkoop bij EK, verlaat per 31 december 2016 de organisatie in goed overleg.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0