Failliet: Unlimited Footwear Group B.V.

In een opmerkelijke ontwikkeling binnen de mode- en financiële sector is Unlimited Footwear Group B.V., gevestigd in Waalwijk, officieel failliet verklaard op 29 februari 2024. Dit volgt na de beëindiging van de surseance van betaling. De rechtbank Zeeland-West-Brabant, vestiging Breda, heeft mr H.J. Alberts aangewezen als curator om het faillissementsproces te begeleiden, onder toezicht van rechter-commissaris mr. A.G.M. Zander.

Het insolventienummer dat aan deze zaak is toegekend, is F.02/24/86, wat de ernst en de officiële status van het faillissement onderstreept. Unlimited Footwear Group B.V., met een hoofdactiviteit in de financiële sector specifiek gericht op de mode-industrie – buiten verzekeringen en pensioenfondsen om – heeft een significante impact gehad sinds haar oprichting op 8 december 2014. Met een symbolisch gestort kapitaal en opererend onder KvK nummer 62038230, heeft het bedrijf zich gepositioneerd als een belangrijke speler binnen de financiële dienstverlening aan de mode-industrie.

De impact van dit faillissement is aanzienlijk, niet alleen voor de betrokken werknemers en stakeholders, maar ook voor de bredere financiële en mode-industrie. Het onderstreept de uitdagingen waarmee financiële instellingen binnen deze niche-sector geconfronteerd worden. Terwijl de mode-industrie zich blijft ontwikkelen, brengt dit faillissement belangrijke vragen naar voren over de toekomst van financiering en ondersteuning voor modegerelateerde ondernemingen. Er zijn nog geen verslagen beschikbaar over de details van het faillissement of de gevolgen ervan voor crediteuren en betrokken partijen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0