FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf: 27, 28 en 29 januari

FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf: 27, 28 en 29 januari

FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf zijn twee evenementen met verschillende concepten, maar ze vinden allebei plaats op dezelfde locatie. Deze evenementen worden georganiseerd door Igedo Exhibitions en brengen gespecialiseerde kennis samen voor een belangrijke besteldatum in de textiel- en mode-industrie in Düsseldorf. Als parallelle zakelijke evenementen bieden FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf een unieke gelegenheid voor uitwisseling tussen de traditionele en duurzame mode-industrie, volgens de organisatoren.

Om deze twee verschillende werelden verder met elkaar te verbinden, hebben de organisatoren met hun conferentieformat genaamd “THE STAGE” een ontmoetingsplaats gecreëerd voor lezingen en panels. Ze kijken nu al uit naar de uitreiking van de Green Product Award Fashion, die in nauwe samenwerking met het Green Future Club wordt georganiseerd. Deze prestigieuze prijs erkent duurzame modeproducten, waaronder kleding, schoenen, tassen en accessoires.

Tijdens Neonyt Düsseldorf worden de prijzen uitgereikt en worden de winnaars geëerd. FASHN ROOMS heeft zich bewezen als een betrouwbaar en onmisbaar evenement voor bestellingen. Met consistentie en aandacht voor kwaliteit biedt het een solide basis voor merken in de categorieën dameskleding, HAKA (herenkleding) en accessoires.

Opvallend is dat steeds meer schoenenmerken hun collecties presenteren op FASHN ROOMS. Dit stelt zowel schoenen- als modewinkels in staat om zich vroegtijdig te oriënteren en de mogelijkheid te hebben om een eerste bestelling te plaatsen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0