FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf openen weer samen

FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf openen weer samen

Na de eerste keer in januari openen FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf nu voor de tweede keer hun deuren naast elkaar in Areal Böhler, van 22 tot en met 24 juli. De organisator, Igedo Exhibitions, geeft aan dat er meer dan 300 merken op de twee B2B-beurzen vertegenwoordigd zullen zijn. Hieronder volgt een korte samenvatting van de het programma.

FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf hebben deze editie Start-up Areas. Dat zijn platforms speciaal voor innovatieve labels, getalenteerde ontwerpers en modeondernemers. In deze gebieden staan bedrijven die maximaal vijf jaar op de markt zijn

Door middel van Breakfast Talks willen ze er ervoor zorgen dat iedereen elke nieuwe beursdag kan beginnen met alle info binnen handbereik. Daarnaast worden de eerste Green Product Award voor Mode en de award Mode.Mut.Mann. uitgereikt.

De Knowledge Area, georganiseerd als onderdeel van FASHN ROOMS en Neonyt Düsseldorf staat in het teken van de EU GREEN DEAL met informatie over de bijbehorende nieuwe wettelijke uitdagingen voor de modesector. Met dagelijkse “talk tours” willen ze hulp bieden bij zaken als de Supply Chain Due Diligence Act, nieuwe rapportageverplichtingen, certificeringen, en de ontwikkeling van authentieke belevingswerelden op het POS.

FASHN ROOMS & Neonyt Düsseldorf – 22 – 24 July 2023, Areal Böhler

Afbeelding: Igedo Exhibitions/FASHN ROOMS/Igedo Exhibitions/Neonyt Düsseldorf

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0