Florian Neu aan de slag bij Olymp 

Florian Neu aan de slag bij Olymp 

OLYMP Bezner KG versterkt zijn productmanagement. Florian Neu is in mei benoemd tot de nieuw gecreëerde functie van Director of Brand Management & Design. In deze rol zal hij de planning en ontwikkeling van het groeiende portfolio over merken coördineren. 

Florian Neu, 40 jaar oud, komt van Delta Galil International Brands GmbH in Root (Zwitserland), waar hij bijna twee jaar lang verantwoordelijk was voor het licentiebedrijf voor het merk adidas als Head of Global License Business. Daarvoor werkte hij drie jaar lang voor de ondergoedspecialist Huber Holding AG in Götzis (Oostenrijk) als directeur van de merken SKINY Bodywear en HUBER Bodywear. Florian Neu begon zijn professionele carrière bij HUGO BOSS AG in Metzingen. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de productgroepen Shirt, Tie en Accessoires als Global Brand Manager gedurende zes jaar. Later was hij Head of Brand Management Bodywear & Hosiery bij het Zwitserse dochterbedrijf, HUGO BOSS Ticino SA. 

Heiko Ihben, Director of Brand & Product bij OLYMP, zei: “De steeds complexere marktuitdagingen en aanzienlijke eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid vereisen professioneel management. Met zijn professionele ervaring bezit Florian Neu precies deze expertise.”  

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0