Gallery FASHION & Shoes en Gallery SHOES & Fashion krijgen facelift

Gallery FASHION & Shoes wordt FASHN ROOMS en Gallery SHOES & Fashion krijgt vanaf de komende editie in maart een nieuwe verschijning als SHOES DÜSSELDORF in de Areal Böhler.

FASHN ROOMS – SEE & ORDER
De bekende ordershow krijgt een “facelift” voor een frissere en actuelere uitstraling en gaat open voor nieuwe ruimtes. Internationale trends, inspiratie, netwerken en orderen: Onder de nieuwe naam FASHN ROOMS wordt bewezen competentie vanaf de januari-editie met een nieuw uiterlijk aangeboden – in de Areal Böhler, een van de mooiste locaties die in heel Europa te zien zijn.

“We openen nieuwe ruimtes voor nog meer creativiteit – en zullen flexibeler en opener zijn dan een beurs in de klassieke zin”, zegt Ulrike Kähler, Managing Director Igedo Company. “Ruimtes die voortdurend kunnen worden uitgebreid, voor mode en meer, voor Events & Talks, evenals een geselecteerd cateringaanbod in het Areal Böhler Park.”

Igedo Company stelt zijn beursformats voortdurend ter discussie en speelt in op de actuele markt- en retailbehoeften. De data in januari in Düsseldorf voldoen aan de behoeften van de industrie. SEE & ORDER – dat betekent iets nieuws zien en ontdekken, geïnspireerd worden, goederen aanraken, een eigen collectie samenstellen en ten slotte de order plaatsen. Persoonlijk contact, uitwisseling en advies blijven hier altijd op de voorgrond staan, ondanks de voortschrijdende digitalisering van communicatie en collecties. De tijdelijk voor 5 dagen afgehuurde “Showkamers” in de “Kaltstahlhalle” en de “Halle am Wasserturm” van de Areal Böhler zullen exposanten en inkopers de mogelijkheid bieden in een optimale, geconcentreerde werksfeer te werken – ook na de 3-daagse kernduur van de show.

SHOES DÜSSELDORF – SEE & ORDER
Igedo Company zet een nieuwe stap voorwaarts: ook de voormalige Gallery SHOES & Fashion wordt aangepast aan het nieuwe “SEE & ORDER” concept. Onder de nieuwe naam SHOES DÜSSELDORF positioneert het bestelplatform zich in maart 2022 als de toonaangevende Duitse schoenenvakbeurs.

Naast toonaangevende internationale schoenencollecties wacht de bezoekers een informatief en inspirerend begeleidingsprogramma. Het omvat orderinformatie en trendvoorspellingen, maar ook analyses, feiten en cijfers op de HDS-L persconferentie. Last but not least zullen “in” cateraars de bezoekers uitnodigen om samen te komen en te chillen in de Areal Böhler gebouwen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0