Geen Black Friday voor Bever

Geen Black Friday voor Bever

Buitenwinkel Bever doet ook dit jaar niet mee aan Black Friday. In plaats van consumenten met kortingen te verleiden om nog meer producten aan te schaffen, kan iedereen op vrijdag 25 november gratis outdoorkleding laten repareren en wandelschoenen van een onderhoudsbeurt voorzien. Met het alternatief ‘For Future Fridays wil de buitenwinkelketen, die onlangs nog is uitgeroepen tot Sustainable Retailer of the Year 2022-2023, consumenten helpen de levensduur van hun producten te verlengen.

Gratis onderhouds- en reparatieservice

Net als vorig jaar op Black Friday worden op deze dag reparaties gratis en direct uitgevoerd, en krijgen wandelschoenen naast een uitgebreide check een gratis onderhoudsbeurt waarmee de levensduur wordt verlengd.

Liever repareren dan een nieuw product verkopen

Naast het hoogwaardig recyclen van producten in de eigen recyclestraat, zet Bever ook na Black Friday vol in op het uitbouwen van de onderhouds- en reparatieservices. Het bedrijf stelt liever producten te onderhouden en repareren, dan een nieuw product te verkopen. 

Aantal winkels meer dan verdubbeld

Waren tijdens de editie van 2021 in zes Bever-winkels reparatie-experts op locatie aanwezig, dit jaar is dat aantal meer dan verdubbeld. In maar liefst 15 filialen zijn reparatie-experts in de winkel aanwezig. In de overige winkels en voor grotere reparaties kunnen consumenten hun items inleveren en na maximaal 2 weken weer zo goed als nieuw ophalen. ​En dat allemaal gratis.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0