Geen investeerder voor Leithäuser Group

Sinds de Leithäuser Groep op 17 april van dit jaar bij rechtbank een verzoek tot herstructurering in eigen beheer heeft ingediend, is het niet gelukt een investeerder te vinden.

Geen lange termijn perspectief
Dat heeft de coöperatie van de drie ondernemingen, Siegfried Leithäuser GmbH & KG, Leithäuser Trade GmbH & Co. KG en Benvenuto Mode für Männer GmbH, de redactie van MannenMode laten weten. Nadat een investeerder voor de drie ondernemingen zich op het laatste moment terugtrok uit de koopovereenkomst, viel deze oplossing voor de korte termijn weg. Het lange termijn perspectief voor Siegfried Leithäuser GmbH & Co. KG en Leithäuser Trade GmbH & Co. KG staat door de huidige situatie in de markt onder grote druk. Van een herpositionering van beide ondernemingen is het dan ook niet gekomen.

Benvenuto
“Desondanks is de verkoop van de nieuwe herfst/wintercollectie van Benvenuto succesvol geweest” aldus curator Nils Meißner van het advocatenkantoor GÖRG. Onder zijn toezicht vindt op dit moment tevens de verkoop van de voorraden in het NOS assortiment van Benvenuto plaats.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0