Geld verdienen met REDMOND

Geld verdienen met REDMOND

REDMOND doet het goed in Nederland, zo melden Head of Sales International Andreas Kulik, Sven Udo van Rush Fashion Group en Dennis Janssen van Jilesen Agenturen V.O.F., respectievelijk de agenten voor Noord- en Zuid-Nederland, in een gezamenlijk gesprek over de ontwikkelingen bij REDMOND, het toekomstperspectief voor de branche en vooral: hoe je geld kunt verdienen met mode.

Oudste exportmarkt

REDMOND ontwikkelt zich zowel in Duitsland als internationaal goed, vertelt Andreas Kulik. “En Nederland doet het als onze oudste exportmarkt heel goed. Internationaal zijn we zelfs 35% gegroeid. Dat zijn fantastische cijfers. De eerste zeven maanden van dit jaar waren top, maar september en oktober kwamen wat moeilijker op gang omdat de herfst pas laat begon. Toen het echter koud werd, trok de verkoop razendsnel aan. We zijn dan ook zeer tevreden over de resultaten.” Sven Udo vult aan: “In Noord-Nederland is REDMOND al jaren zeer succesvol, de doorverkoop en de rentabiliteit zijn uitstekend en ook het grote NOS-programma wordt op prijs gesteld door de retailers, dit jaar hebben we een plus van 20% gedraaid in NOS. Om een grote retailer te citeren: voor deze prijs/kwaliteit-verhouding en met een rentabiliteit van soms wel 1500% kun je geen private label starten!”

In Noord-Nederland kennen de retailers REDMOND ondertussen, maar in Zuid -Nederland moet het dealernetwerk nu verder uitgebreid worden. Dennis Janssen heeft het aantal verkooppunten in het zuiden ondertussen van een stuk of vijf initiële dealers uitgebreid naar rond de 25 en hij is hard bezig om de groei verder te stimuleren. “We zien veel nieuwe klanten, en in onze nieuwe showroom in Store 3D hebben we de ruimte om Redmond goed te presenteren en het merk meer bekendheid te geven.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0