GMS en Credion Noord- en Midden Limburg slaan handen ineen

(van links naar rechts) Vincent de Kok (GMS), Frank Groot, René Dings en Hans Noteborn (Credion)

 

 

 

 

 

 

GMS heeft voor aangesloten klanten een akkoord weten te bereiken met Credion met betrekking tot het verkrijgen van nieuwe financiering en of herfinanciering van aangesloten klanten. Al langer is duidelijk dat het financieringslandschap steeds complexer wordt en de mogelijkheden zich ook steeds meer buiten de traditionele banken bevinden aldus De Kok. “Focus en specialisatie zijn dan ineens erg belangrijk en met Credion, de grootste onafhankelijke intermediair in Nederland op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen, hebben we de mogelijkheid om onze service en dienstverlening op dit gebied verder te optimaliseren.”

René Dings meldt namens Credion dat hij zeer verheugd is met de samenwerking met GMS om in Nederland als prefered supplier op te kunnen treden en klaar te staan voor de MKB-ondernemer. Daarnaast neemt Credion Noord- en Midden-Limburg ook de hypotheken van de ondernemers in privé standaard mee in de advisering. Op deze wijze is Credion in staat de ondernemer zowel zakelijk als in privé optimaal te adviseren op financieringsgebied.

René zijn deelname aan de #helpderetail Webinars van GMS aan het begin van 2021 hebben geleid tot deze mooie samenwerking waar beide partijen erg naar uit zien. René zal samen met zijn compagnon Frank Groot en Hans Noteborn de relaties van GMS van dienst zijn. GMS ziet deze samenwerking als een mooie aanvulling op haar service pakket richting aangesloten klanten en Credion ziet kansen haar marktgebied verder te verruimen binnen de Retail. GMS en Credion denken in kansen en zo hebben zij elkaar gevonden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0