GMS-ondernemers nemen deel aan speciale webinars

November stond bij de GMS Group dit jaar in het teken van het opdoen van kennis en kunde van specialisten in hun vakgebied. Daarom organiseerde de retailservice-organisatie verschillende workshops op het gebied van social media, het verhogen van productiviteit en hoe je kunt achterhalen wie precies jouw klant is. Maar liefst honderdvijftig GMS-ondernemers namen deel aan de verschillende sessies. ”Na afloop spraken we verschillende deelnemers en zij waren ontzettende enthousiast over de kennis die zij tijdens de sessie hadden opgedaan,” vertel Vincent de Kok, algemeen directeur bij de GMS Group. ”De onderwerpen van de verschillende webinars sloten aan op de praktijk en het zijn ook thema’s waarmee de winkeliers echt het verschil kunnen maken.”

Nieuwe webinars
De Kok is erg te spreken over de inzet van de ondernemers. ”Het enthousiasme van de ondernemers stemt mij erg positief richting 2021”, vertelt hij. ”We hebben daarom besloten dat we in februari van het nieuwe jaar vervolg gaan geven aan de webinars.”

Groepsapps
De Kok verbaasde zich ook over de uitwerking na de sessies. ”Het is goed om te horen dat ondernemers na de webinars samen groepsapps zijn gestart om zo kennis en ervaringen van de winkelvloer met elkaar te delen,” vertelt hij. ”De ondernemers kunnen hiermee echt hun voordeel gaan doen in het nieuwe jaar. ”

Deelnemen
Wil jij ook een keer deelnemen aan een van de GMS-webinars? Dat is volgens de Kok geen enkel probleem. ”We willen ook voor anderen en geïnteresseerden in de branche dit soort webinars organiseren zodat we de kennis en kunde van de schoenen- en textielbranche naar een nog hoger niveau kunnen gaan tillen,” legt hij uit. ”Daarnaast hopen we met deze sessies te laten zien wat wij als retailservice-organisatie onder andere kunnen bieden. We gaan daarom graag met deelnemers in gesprek over wat wij eventueel voor hen kunnen betekenen. We willen als organisatie in beweging blijven en laten zien dat we juist in deze bijzondere tijd echt iets extra’s kunnen bieden.”
Voor verdere informatie: info@gms-group.nl of info@gms-group.be of bel 0031-30 6013773.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0