GMS start met #HelpDeRetail

Om de retailer een steuntje in de rug te geven, is de GMS Group in samenwerking met de experts van Retail Reflex, Bus Bedrijfsadvies, MCR Retailminds en Win-Win distributie, Retail Kitchen en Credion Noord en Midden Limburg, gestart met het geven van gratis webinars. Dit was volgens GMS zo’n succes, dat ze nog een ronde gaan starten. In de aankomende reeks is iedere retailer in Nederland en België welkom om de webinars online bij te wonen.

De vorige webinars in november sloten nauw aan met de praktijk. De aankomende webinars zullen inspelen op de actualiteit, er zal bijvoorbeeld worden besproken hoe u beter kunt worden als ondernemer na Corona, het financieren van je onderneming anno 2021 en ook sociale media voor je onderneming gebruiken komt aan bod. Een netwerk op sociale media kan leiden tot een krachtige impuls in uw omzet, hoe dit werkt legt Trüdy Derks uit in de webinar Sociale Media Marketing. Erik van Koert legt in de webinar Wie is mijn klant? doormiddel van een case uit hoe een klantenherkomstonderzoek bruikbaar kan zijn in uw bedrijf. René Dings vertelt hoe u een financiële planning kunt maken ter voorbereiding op het aankomende jaar. De webinar Winkelen na corona gaat over ondernemers die uit hun eigen comfort zone moeten stappen door de coronacrisis, de webinar wordt geleid door Fred Rutgers. Ingrid v/d Meer geeft een masterclass genaamd Hoogste tijd voor productiviteit. Zij zal tips geven over het optimaal inzetten van uw personeel om een zo hoog mogelijk omzet per gewerkt uur te krijgen.
Ten slotte zal Stef Bus u meer inzicht geven op het gebied van goed gebudgetteerd inkopen doen.

De webinars zullen plaatsvinden van 4 t/m 8 januari en duren ongeveer 1,5 uur. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@gms-group.nl of info@gms-group.be of bel Vincent de Kok op nummer 0031-6-22770694.
Inschrijven kan via: https://www.gms-group.nl/help-de-retail/
U kunt zich onbeperkt aanmelden voor de komende webinars.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0