GMS zet Van Tilburg in de schijnwerpers

Van Tilburg

Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode is een van de vijftig beste schoenenwinkels in Nederland. Dat blijkt uit de verkiezing organiseert door de redactie van TRED, het vaktijdschrift voor de schoenbranche in Nederland.

Het blad heeft onlangs de TRED 50 Beste van 2016 georganiseerd. Op basis van inzendingen van diverse partijen uit de schoenenbranche, zoals fabrikanten, leveranciers en agenten is een lijst samengesteld  met schoenenzaken die zich op hun eigen manier onderscheiden. En in een sector waarvoor de economische opleving grillig verloopt, is het goed om zo’n positief signaal eens extra te benadrukken.

Van Tilburg is aangesloten bij GMS, een samenwerkingsverband voor detaillisten in schoenen en mode. Dat wilde de prestatie van de bij haar aangesloten ondernemers die in de TRED 50 Beste voorkwamen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat Van Tilburg vrijdag 20 mei persoonlijk een taart overhandigd kreeg.

“Als team staan wij het hele jaar klaar met onder meer de GMS Toolbox om ondernemers te ondersteunen bij hun activiteiten”, zegt directeur Vincent de Kok. “Maar uiteindelijk zijn het de ondernemers zelf die het verschil moeten maken. Daarom hebben we deze verkiezing aangegrepen hen persoonlijk te feliciteren. Dit jaar stonden er zestien aangesloten winkels in de TRED 50 Beste. Wat ons betreft worden dat er volgend jaar nog meer.”

Een inzender zei over Van Tilburg Mode & Sport: “Hier vindt je ‘het nieuwe winkelen’; alles onder één dak. Een uitdagende en prikkelende omgeving om te shoppen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0