Hanneke Verburg nieuwe directeur INretail

Hanneke Verburg (53) wordt de nieuwe algemeen directeur van INretail. Het Bestuur en de Ledenraad van de brancheorganisatie staan unaniem achter het besluit van haar benoeming per 1 juni. Als algemeen directeur wordt Verburg eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het verenigingsbeleid en van alle overige activiteiten die INretail ontwikkelt.
Verburg is nu nog directeur van Winkelman en Van Hessen, Bureau voor PR en Marketing. Daar trad zij in 2005 in dienst, waarna zij in 2010 tot directeur werd benoemd. Zij startte haar carrière bij een ondernemerscollege en bekleedde diverse managementfuncties in het Onderwijs. Met de komst van Verburg als algemeen directeur wordt de vacature ingevuld die ontstond door het vertrek van Jan Dirk van der Zee. Hij startte op 1 april jl. als directeur amateurvoetbal bij de KNVB.
Het bestuur van INretail kijkt uit naar de komst van de nieuwe directeur en heeft er alle vertrouwen in dat Verburg dankzij haar brede ervaring en persoonlijkheid de juiste persoon is om de directeursfunctie succesvol in te vullen

.Hanneke Verburg

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0