Heinecke & Klaproth zal worden voortgezet

Heinecke & Klaproth zal worden voortgezet

Heinecke & Klaproth (H&K) kondigde afgelopen december aan zich na 122 jaar uit de branche terug te trekken. Continentala Capital GmbH heeft in de tussentijd REVILS menswear GmbH overgenomen en het gehele merkenportfolio veiliggesteld. De merken m.e.n.s., HOAL, Doc Parkers en REVILS zullen onder nieuw management worden voortgezet.

Gregor Roy-Chowdhury (45) is de managing partner van Continentala Capital gevestigd in Nörten-Hardenberg. Hij bevestigt de belangrijke stap als een strategische beslissing om in één klap voet aan de grond te krijgen in de West-Europese markt voor herenbroeken. De collecties behouden de merkkern, blijven gehandhaafd en worden verder ontwikkeld, zodat de vakhandel en de consument vrijwel zonder onderbreking kunnen worden bediend.

Het doel van de Oostenrijker is een naadloze overgang te creëren om de continuïteit van de merken te waarborgen.  Hij geeft aan dat de nauwe samenwerking met reeds lang gevestigde H&K partners het kwaliteitsniveau van de verschillende portefeuilles garandeert en toegang biedt tot belangrijke buitenlandse markten. H&K heeft altijd een hoge exportratio van ongeveer 80% behaald.

Peter Klaproth, aandeelhouder van H&K, ziet een groot potentieel in de strategie van Roy-Chowdhury: “Wij hadden zelf niet de strategische mogelijkheden van Continentala Capital en zijn verheugd over de dynamiek van de merkovername en de voortzetting van alle collecties.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0