Hendrik Reuter nieuw hoofd e-commerce OLYMP

Hendrik Reuter nieuw hoofd e-commerce OLYMP

OLYMP Bezner KG heeft een nieuwe benoeming aangekondigd: vanaf 1 mei 2023 is Hendrik Reuter de nieuwe directeur van de-commerce divisie. Hij volgt Christian Wurster op.

De 39-jarige Reuter was eerst werkzaam bij Tom Tailor GmbH in Hamburg. Daar was hij als Director of E-Commerce and Consumer Engagement verantwoordelijk voor de Europese activiteiten van de Tom Tailor webwinkel. Tegelijkertijd dreef hij de digitalisering aan over alle kanalen en interfaces in het kader van Customer Relationship Management (CRM) en een omnichannelstrategie.

Mark Bezner, eigenaar en CEO van OLYMP Bezner KG, legt uit: “Als directeur e-commerce heeft Christian Wurster de steeds belangrijker wordende e-commercetak bij OLYMP gestaag ontwikkeld. Dit geldt zowel voor business-to-business als business-to-consumer. We zijn hem veel verschuldigd en betreuren het dat hij nu na bijna zeven jaar is vertrokken. In Hendrik Reuter hebben we een deskundige opvolger gevonden die deze belangrijke rol met aplomb zal vervullen, waarmee we de successen die we tot nu toe hebben behaald naadloos voortzetten.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0